Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi geeft goedkeuring voor terugkeer van Nederlander bij Barcelona'

'Xavi geeft goedkeuring voor terugkeer van Nederlander bij Barcelona'

15 nov 2021, 19:22

Xavi Simons kan komende zomer terugkeren bij Barcelona, melden verschillende Spaanse media. Het contract van de 18-jarige middenvelder loopt af bij PSG en Barça hoopt hem te verleiden tot een terugkeer in Spanje.

De contractonderhandelingen van Xavi Simons bij Paris Saint-Germain verlopen moeizaam. Hij kreeg al wel een nieuwe verbintenis aangeboden, maar de speler en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola willen garanties dat Simons meer wordt betrokken bij het eerste elftal.

Barça hoopt van de situatie te profiteren en zou het transfervrij terughalen van Simons zien als een morele overwinning, gezien het feit dat er al langer frictie is tussen Barcelona en PSG.

Nieuwe hoofdtrainer Xavi Hernandez zou inmiddels groen licht hebben gegeven voor de terugkeer van de 18-jarige middenvelder. De komst van Simons heeft echter geen prioriteit. De focus van Barcelona ligt de komende tijd op het binnenhalen van directe versterkingen voor het eerste elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.