Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi draait basisregel terug op aandringen van Piqué'

'Xavi draait basisregel terug op aandringen van Piqué'

30 nov 2021, 19:20

Gerard Piqué heeft het voor elkaar gekregen om een basisregel van Xavi te laten varen. De opvolger van Ronald Koeman introduceerde direct aan het begin van zijn termijn 10 basisregels bij FC Barcelona, waarvan er nu al één weer geschrapt is.

Volgens het Spaanse La Vanguardia heeft routinier Piqué er namelijk voor gezorgd dat spelers uit de selectie 'gewoon' mogen verschijnen in televisie-uitzendingen. Een basisregel van Xavi was eerder dat 'activiteiten buiten de club gecontroleerd werden door de club'. Voorafgaand aan de laatste interlandperiode zou Xavi het Piqué nog verboden hebben om aan te schuiven bij het programma Antena 3. Piqué ontkrachtte later via Twitch de geruchten dat Xavi een stokje voor zijn televisie-optreden had gestoken.

Dinsdag zal de verdediger te zien zijn op de Spaanse televisie in het programma El Hormiguero. Het lijkt er dus op dat Xavi op aandringen van Piqué één van zijn basisregels heeft geschrapt. Vooral Ousmane Dembele lijkt het moeilijk te hebben met de regels van de nieuwe coach. Hij pakte al 2 boetes voor te laat komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.