Terug

Volg Vandaag Inside

Wtf: voetballer toont geslachtsdeel vlak voor vrije trap

Wtf: voetballer toont geslachtsdeel vlak voor vrije trap

18 okt 2022, 11:14

Geisson Perea, speler van het Colombiaanse Santa Fe, heeft afgelopen weekend voor een opmerkelijk moment gezorgd tijdens het duel met Jaguares. Perea stond in de muur bij een vrije trap voor Jaguares en probeerde de tegenstander op een bijzondere manier af te leiden...

Perea trok namelijk kort zijn broek naar beneden en toonde zijn geslachtsdeel. De scheidsrechter zag het niet gebeuren, maar het voorval werd wel geregistreerd door de tv-camera's. Na afloop van het duel kon Perea op veel kritiek rekenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.