Terug

Volg Vandaag Inside

WTF! Geen 'Juventus' in FIFA 20 door deal met PES

WTF! Geen 'Juventus' in FIFA 20 door deal met PES

16 juli 2019, 19:00

Aanhangers van Juventus zullen raar opkijken als ze met hun favoriete team willen gaan spelen in FIFA 20, de nieuwste editie van de bijzonder populaire game. Juventus heet namelijk geen Juventus, maar Piemonte Calcio. Dat komt omdat de Italiaanse kampioen een exclusieve samenwerking is aangegaan met Pro Evolution Soccer, de concurrent van de door EA geproduceerde FIFA-game.

Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten, onder wie vermoedelijk ook Matthijs de Ligt, blijven wel zichtbaar in FIFA 20. De naam van hun club, het shirt waarin ze spelen, het logo en het stadion van Juventus zien er echter wel heel anders uit. De gameliefhebbers met een voorliefde voor Juventus zullen dan met Piemonte Calcio op jacht moeten gaan naar successen in de virtuele Serie A en Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.