Terug

Volg Vandaag Inside

WTF! Doelman naait teamgenoot rode kaart aan

WTF! Doelman naait teamgenoot rode kaart aan

29 nov 2021, 12:15

Na afloop van de wedstrijd tussen Kristiansund BK en Viking FK ging het maar over één ding. Niet over de bloedstollende slotfase waarin Viking FK een achterstand wist om te draaien in 2-3 winst, maar om het incident tussen Patrik Sigurdur Gunnarsson en David Brekalo. In de absolute slotfase van de wedstrijd smeert doelman Gunnarsson Brekalo een rode kaart aan door na een duw van de centrale verdediger theatraal naar de grond te gaan. Het resultaat: een rode prent voor zijn ploeggenoot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.