Terug

Volg Vandaag Inside

Wout Weghorst spreekt zijn droom uit: 'Dat is om bij FC Twente te spelen'

23 feb 2024, 21:03

Wout Weghorst heeft in gesprek met Viaplay bekendgemaakt dat hij nog één droom heeft in zijn lopende voetbalcarrière. De huidige spits van SG 1899 Hoffenheim is van jongs af aan al supporter van FC Twente en zou niets liever willen dan de clubkleuren van de Enschedese club dragen: “Uiteindelijk heb ik nog één doel, en dat is om bij FC Twente te spelen.”

Weghorst vertelt in het interview gepassioneerd over de club: “Daar ging ik als kleine jongen zelf naartoe met mijn broers. En dan zaten we daar op vak-P, bij het fanatieke deel van Twente. En dat is wel iets waarvan ik altijd heb gezegd; ja, daar zou ik supergraag nog eens willen voetballen in mijn carrière."

In een recente aflevering van Vandaag Inside was René minder te spreken over de spits. Bekijk het fragment van René over Weghorst bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.