Terug

Volg Vandaag Inside

Wout van Aert vader geworden van een zoon

Wout van Aert vader geworden van een zoon

21 juli 2023, 12:15

Wielrenner Wout van Aert heeft de Tour de France precies op tijd verlaten. De Belgische renner van Jumbo Visma is donderdag namelijk vader geworden van een zoon. Samen met zijn vrouw Sarah de Bie postte hij een foto op Instagram van hun pasgeboren zoontje Jerome.

De 28-jarige Van Aert verliet woensdagavond de Tour de France vanwege de aanstaande bevalling van zijn vrouw. Omdat hij de geboorte graag wilde meemaken, ging hij niet meer van start in de achttiende etappe van de Tour.

Voor de Tour begon was al duidelijk dat een voortijdig vertrek van de Belg tot de mogelijkheden behoorde. "In overeenkomst met de ploeg hebben we besloten dat mijn plaats nu thuis is", zei Van Aert over de beslissing om de Tour te verlaten. "Aan de ene kant is het een raar gevoel, maar het is helemaal geen dilemma. Het is een makkelijke beslissing om te nemen. Ik heb altijd voor mezelf voor ogen gehad dat ik naar huis zou gaan als mijn vrouw aangaf dat ze me nodig had. Die tijd is gekomen."

Van Aert en De Bie hebben al een zoontje: Georges.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.