Terug

Volg Vandaag Inside

Worstelend Ajax weet niet te winnen van Volendam en evenaart negatief record

Worstelend Ajax weet niet te winnen van Volendam en evenaart negatief record

26 jan 2023, 00:00

Ajax heeft ook de thuiswedstrijd tegen FC Volendam niet kunnen winnen. De ploeg van de bekritiseerde trainer Alfred Schreuder bleef steken op een gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA (1-1).

Damon Mirani, een oud-speler van Jong Ajax, kopte FC Volendam in de 59e minuut op voorsprong. Vervolgens kwam Ajax niet verder meer dan een treffer van de ingevallen Mohammed Kudus.

Ajax bleef voor de zevende keer op rij zonder overwinning in de Eredivisie. Dat is een evenaring van een negatief clubrecord. Ook in 1962, 1964 en 1965 wachtte de club uit Amsterdam zeven competitiewedstrijden vergeefs op een zege.

Ajax blijft de nummer 5 van de Eredivisie, met nu 7 punten minder dan koploper Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.