Terug

Volg Vandaag Inside

Wormuth ook volgend seizoen trainer Heracles

Wormuth ook volgend seizoen trainer Heracles

5 feb 2020, 16:59

Frank Wormuth is ook volgend seizoen trainer van Heracles Almelo. De eredivisieclub heeft vertrouwen in de 59-jarige Duitse oefenmeester. De optie in zijn contract is om die reden gelicht. "In anderhalf jaar heeft Frank bewezen dat zijn manier van werken is aangeslagen", aldus technisch manager Tim Gilissen. "We zien het terug in de prestaties van het team en de ontwikkeling van individuele spelers. Die lijn willen we graag doortrekken."

Heracles staat momenteel tiende in de stand van de eredivisie. De coach reageerde opgetogen. "Ik heb het hier in Almelo goed naar mijn zin, de club past goed bij mij. Ik geniet van het werk dat ik doe en van de omgeving waarin dat plaatsvindt. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking", aldus de Duitser.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.