Terug

Volg Vandaag Inside

Wordt Hans bondscoach van de Salomonseilanden?

Wordt Hans bondscoach van de Salomonseilanden?

17 feb 2019, 13:17

Hans Kraay Jr. is gevraagd om bondscoach te worden van de Salomonseilanden. Dat meldt Hans vanochtend bij De tafel van Kees.

'Ik werd gebeld door de Solomon Islands. Zij spelen de Pacific Games van 7 tot 20 juli dit jaar. Ze zijn de hele maand juni hier op trainingskamp en ze hebben mij gevraagd om bondscoach te worden.'

'Mijn vrouw vond het wel leuk, waarom weet ik niet? Maar ik blijf lekker hier! Het is mij te ver vliegen, en ik heb een hekel aan vliegen', aldus Hans.

De Salomonseilanden zijn een eilandengroep in het westelijk deel van de Grote of Stille Oceaan ten oosten van Nieuw-Guinea die sinds 1978 een onafhankelijke staat vormen. De eilandengroep bestaat uit zes grote eilanden in twee rijen en bijna duizend kleine eilandjes. (Wikipedia)

Hansie werd eerder al gespot bij het Zwitsers dameselftal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.