Terug

Volg Vandaag Inside

Wordt De Klassieker komend seizoen gespeeld in Tokio?

Wordt De Klassieker komend seizoen gespeeld in Tokio?

11 aug 2023, 10:50

Wordt De Klassieker komend seizoen gespeeld in Tokio? Als het aan Chris Woerts ligt wel. De sportmarketeer ziet kansen, nu Feyenoord de Japanse aanvaller Ayase Ueda heeft aangetrokken en Ajax dichtbij de komst van Hiroki Ito is.

“Wat zou het mooi zijn als Ajax Hiroki Ito haalt en dan met Feyenoord en Ayase Ueda naar Tokio reist voor de klassieker in Japan als oefenpot”, zo schrijft Chris op Twitter. “Pure reclame voor de Eredivisie.”

Chris neemt het duel tussen FC Barcelona en Real Madrid - dat eind juli gespeeld werd in Dallas - als voorbeeld. De clubs troffen elkaar op tournee door de Verenigde Staten in voorbereiding op de start van de competitie. “Voor meer dan 80.000 toeschouwers… Japan here we come…”, besluit Chris.

De eerste Klassieker van komend seizoen wordt gespeeld op 24 september. Niet in Tokio, maar in de Johan Cruijff Arena treft Ajax dan landskampioen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.