Terug

Volg Vandaag Inside

Woordenwisseling tussen Advocaat en Jørgensen na wissel

Woordenwisseling tussen Advocaat en Jørgensen na wissel

29 nov 2020, 19:50

Feyenoord-trainer Dick Advocaat wisselde Nicolai Jørgensen in de slotfase van het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht (1-1). De spits was daar duidelijk niet blij mee, en dat leidde tot een korte woordenwisseling tussen Advocaat en Jørgensen.

Na afloop van het duel vertelt Advocaat wat er gezegd werd. 'Hij zei: 'Ik ben spits, ik wil scoren.' Ik zei: 'Dan had je het maar moeten laten zien.' Na afloop was de kou overigens snel uit de lucht: 'Hij zei sorry, het is een lieve jongen.'

Op de persconferentie na afloop van het duel bevestigde Advocaat dat Feyenoord zijn laatste club is. Bekijk het in de beelden hieronder!

Advocaat bevestigt: 'Feyenoord is mijn laatste club, dat is z...
2:40
Advocaat bevestigt: 'Feyenoord is mijn laatste club, dat is z...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.