Terug

Volg Vandaag Inside

'Woodward vertrekt bij ManUtd, geruchten over vertrek Agnelli bij Juventus'

'Woodward vertrekt bij ManUtd, geruchten over vertrek Agnelli bij Juventus'

20 apr 2021, 21:15

Ed Woodward vetrekt aan het einde van dit jaar als vice-voorzitter van Manchester United. Ook gaan er geruchten dat Andrea Agnelli vertrekt als voorzitter van Juventus.

Woodward zou zijn vertrek als vice-voorzitter van Manchester United al maanden gepland hebben. Hij blijft de komende maanden nog in functie en verterkt eind 2021.

Agnelli zou bij Juventus vertrekken als gevolg van het Super League-fiasco. Hij was een van de belangrijkste voorstanders van de Super League. Hij zou vice-voorzitter worden van het nieuwe toernooi.

De voormalig voorzitter van Juve kreeg de afgelopen dagen forse kritiek uit de voetbalwereld. "Nou, mijn laatste bestuursvergadering was wel een bijzondere. Mijn mede-bestuurslid Agnelli, die er natuurlijk niet was, is ontmaskerd als een ordinaire leugenaar, bedrieger en verrader. Deze derde 'break away-poging' is los van de inhoud echt schandalig gegaan", schreef Michael van Praag maandag op Twitter.

Voorzitter Aleksander Ceferin van de UEFA verbaasde zich ook openlijk over het gedrag van Agnelli. "Hij vertelde dat de verhalen over de Super League slechts geruchten waren", zei de Ceferin. "Een dag later kregen we een persbericht."

De 45-jarige Agnelli was sinds 2010 voorzitter van Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.