Terug

Volg Vandaag Inside

Wolves neemt Semedo over van Barcelona

Wolves neemt Semedo over van Barcelona

23 sep 2020, 14:30

Wolverhampton Wanderers neemt de Portugees Nélson Semedo over van FC Barcelona. De 26-jarige rechtsback heeft in Engeland een contract tot medio 2023 ondertekend, met een optie voor een verlenging van twee seizoenen.

'Het komt niet vaak voor dat we de mogelijkheid krijgen om een speler van wereldklasse aan te trekken van een club van wereldklasse', aldus Jeff Shi, voorzitter van de Wolves. 'Het aantrekken van Nélson geeft aan dat we vooruitgang willen blijven boeken.'

Semedo, goed voor dertien interlands, speelde drie seizoenen voor FC Barcelona. De Spanjaarden namen hem drie jaar geleden over van Benfica.

Bij de Wolves wordt Semedo ploeggenoot van Ki-Jana Hoever, die onlangs werd overgenomen van Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.