Terug

Volg Vandaag Inside

Wolves lang zonder verdediger Otto

Wolves lang zonder verdediger Otto

19 nov 2018, 15:44

WOLVERHAMPTON (ANP) - Wolverhampton Wanderers kan voorlopig Jonny Otto niet opstellen. De Spaanse verdediger is geblesseerd aan zijn rechterknie en de komende weken uitgeschakeld. Otto liep de kwetsuur maandagavond op tijdens de oefeninterland van Spanje tegen Bosnië.

Otto is juist dit seizoen een belangrijke pion in de ploeg van coach Nuno Espirito Santo. Hij stond alle wedstrijden in de Premier League in de basis. De Spaanse bond meldde dat uit onderzoek is gebleken dat de centrale verdediger een binnenband van zijn rechterknie deels heeft gescheurd. ,,Hij is naar schatting vijf tot zes weken uit de roulatie'', aldus de bond.

Wolverhampton Wanders is de huidige nummer elf in de stand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.