Terug

Volg Vandaag Inside

Wolverhampton Wanderers trekt Portugees 'wonderkind' aan voor recordbedrag

Wolverhampton Wanderers trekt Portugees 'wonderkind' aan voor recordbedrag

5 sep 2020, 21:10

De Engelse voetbalclub Wolverhampton Wanderers heeft een recordbedrag betaald voor de 18-jarige Portugese spits Fabio Silva. De Wolves melden op hun website dat ze hun clubrecord hebben verbroken om de tiener aan te trekken. Naar verluidt gaat het om een bedrag van bijna 40 miljoen euro.

Wolverhampton Wanderers omschrijft Silva als "wonderkind". De Portugese jeugdinternational debuteerde afgelopen seizoen in de hoofdmacht van FC Porto. Silva speelde in totaal achttien wedstrijden voor de winnaar van de Portugese 'dubbel' en maakte daarin drie doelpunten. Hij lost zijn landgenoot Rúben Neves af als duurste speler ooit van de Wolves. Voor hem betaalde de club drie jaar geleden bijna 18 miljoen euro, ook aan Porto. Silva loste Neves afgelopen seizoen bij Porto al af als jongste doelpuntenmaker en jongste speler in Europa.

Met Nuno hebben de Wolves een Portugese trainer. Silva treft in de selectie ook heel wat landgenoten, onder wie doelman Rui Patricio, spelmaker João Moutinho en Neves.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.