Terug

Volg Vandaag Inside

Wolfsburg wil langer door met Weghorst

Wolfsburg wil langer door met Weghorst

20 mei 2019, 13:36

VfL Wolfsburg wil het contract van spits Wout Weghorst verlengen. De aanvaller, die vorige zomer overkwam van AZ, maakte indruk in zijn eerste seizoen in de Bundesliga. "We zijn bezig met het verlengen van veel contracten, ook die van Wout", zegt Frank Witter, de voorzitter van de raad van toezicht, tegen Duitse media.

Wolfsburg eindigde op de zesde plaats in de Bundesliga en bereikte daardoor de groepsfase van de Europa League.

De Duitse club betaalde vorig jaar 11 miljoen euro voor de 26-jarige Weghorst. In de Duitse competitie wist hij zeventien keer het net te vinden. Zijn contract loopt nog tot medio 2022.

Eerder verlengde Wolfsburg al de contracten van aanvoerder en centrale verdediger Josuha Guilavogui en linksback Jérôme Roussillon. De Franse voetballers zouden in de belangstelling staan van veel topclubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.