Terug

Volg Vandaag Inside

Wolfsburg verslaat Nürnberg

Wolfsburg verslaat Nürnberg

14 dec 2018, 23:48

NEURENBERG (ANP) - VfL Wolfsburg klimt gestaag naar de subtop van de Duitse competitie. De ploeg van coach Bruno Labbadia won met 2-0 bij 1. FC Nürnberg en steeg naar de achtste plaats in de Bundesliga.

Daniel Ginczek opende na een klein uur de score. De aanvaller speelde zich goed vrij en schoot de bal langs doelman Fabian Bredlow van Nürnberg. Wout Weghorst had kort daarvoor al op de paal geschoten. Josip Brekalo bepaalde in blessuretijd de eindstand op 2-0.

Weghorst werd bij Wolfsburg in de slotfase gewisseld. Paul Verhaegh bleef op de bank. Bij Nürnberg speelde Virgil Misidjan de hele wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.