Terug

Volg Vandaag Inside

Wolfsburg traint door ondanks competitiestop

Wolfsburg traint door ondanks competitiestop

25 mrt 2020, 12:57

Het voornemen om de Bundesliga niet eerder dan 30 april te hervatten, is voor VfL Wolfsburg geen aanleiding om de trainingen voorlopig op te schorten. De Nederlandse aanvaller Wout Weghorst wordt deze week gewoon op de club verwacht.

Wolfsburg traint met kleine groepjes en volgt de richtlijnen van de Duitse gezondheidsorganisaties. Ook oefenen de voetballers veel in de fitnesszaal. "Onze spelers trainen voorlopig door", laat directeur Jörg Schmadtke. "Wat we volgende week doen, dat weten we nog niet."

Het bestuur van de Bundesliga wil dat de hoogste Duitse voetbalklasse in ieder geval tot 30 april stilligt. De verwachting is dat alle clubs volgende week akkoord gaan met dat voorstel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.