Terug

Volg Vandaag Inside

Wolfsburg hangt prijskaartje van 35 miljoen aan Weghorst

Wolfsburg hangt prijskaartje van 35 miljoen aan Weghorst

27 dec 2020, 12:40

Voetbalclub VfL Wolfsburg draait mede dankzij de in goede vorm verkerende Wout Weghorst een sterk seizoen in de Bundesliga. De club staat vierde in de Duitse competitie, een plek die recht geeft op deelname aan de Champions League. Weghorst heeft met negen competitiedoelpunten een groot aandeel in dat succes. Zijn club heeft nu een prijskaartje van minimaal 35 miljoen euro aan de Nederlandse spits gehangen.

Vorig seizoen kwam Weghorst tot zestien goals in de Bundesliga. Dat leverde afgelopen zomer interesse van Tottenham Hotspur op, al kwamen de clubs toen niet tot een akkoord. Volgens het Duitse Bild heeft de spits nu een afspraak met Wolfsburg gemaakt dat hij bij een bod van 35 miljoen euro of hoger mag uitkijken naar een nieuwe club.

Weghorst is bezig aan zijn derde seizoen bij Wolfsburg. Deze week was de voormalig spits van onder meer AZ en Heracles Almelo in de bekerwedstrijd tegen SV Sandhausen ook al twee keer trefzeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.