Terug

Volg Vandaag Inside

Wolfsburg beloont Weghorst met verbeterd contract

Wolfsburg beloont Weghorst met verbeterd contract

5 juli 2019, 17:56

VfL Wolfsburg heeft Wout Weghorst beloond met een verbeterd contract. De 26-jarige spits scoorde afgelopen seizoen zeventien keer in de Bundesliga. Hij tekent vrijdag een contract tot 2023, zijn vorige verbintenis in Wolfsburg was een jaar korter.

Weghorst kwam vorige zomer over van AZ. "Al snel na mijn komst wist ik dat ik een juiste beslissing had genomen. Mijn gezin en ik voelen ons hier thuis en ik geniet van elke minuut dat ik met het team op het veld sta", zei de spits vrijdag.

Mede dankzij de doelpunten van Weghorst plaatste Wolfsburg zich voor de Europa League. De drievoudig international is bovendien dicht bij een uitverkiezing voor het Nederlands elftal, zo liet Ronald Koeman eerder aan hem weten. "Ik wil uit alle macht bij het EK van volgend jaar zijn", zei Weghorst vorige week.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.