Terug

Volg Vandaag Inside

Woerts heeft duidelijke voorkeur: 'Daarom kijk ik nooit naar Studio Voetbal, daar gebeurt nooit wat'

Woerts heeft duidelijke voorkeur: 'Daarom kijk ik nooit naar Studio Voetbal, daar gebeurt nooit wat'

6 feb 2021, 16:15

Chris Woerts, vriend van de show, is in het verleden vaak negatief beoordeeld door verschillende columnisten. Al die uitlatingen doen Woerts echter niets.

‘Ik vind het prima en heb me er nooit aan gestoord. Nooit aan geërgerd. We leven in een vrij land. Stel je voor dat we allemaal hetzelfde zouden zijn, dan zouden we allemaal klonen van elkaar zijn’, vertelt Woerts in gesprek met het AD.

Regelmatig schuift voetbalconsultant Woerts bij de mannen aan tafel. Woerts is niet bang voor bepaalde uitspraken of grappen die worden gemaakt. ‘Ik ken Johan Derksen ook al heel lang en heb een goede relatie met Wilfred Genee. Je moet wel scherp en alert zijn en je woordje klaar hebben. Als je bang bent om cynisch te worden bejegend, dan moet je daar niet gaan zitten. Dat is de charme van het programma.’

Woerts kijkt ook bewust niet naar andere programma’s. ‘Er zijn al genoeg programma’s waar ze elkaar alleen maar napraten en hielenlikken. Daarom kijk ik nooit naar Studio Voetbal, daar gebeurt nooit wat. Heel politiek correct en je kijkt naar groeiend gras.’

Chris Woerts over verkoop EasyToys: 'Vooral de Tarzan-vibrato...
3:13
Chris Woerts over verkoop EasyToys: 'Vooral de Tarzan-vibrato...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.