Terug

Volg Vandaag Inside

Woedeuitbarsting kost Ancelotti alleen boete

Woedeuitbarsting kost Ancelotti alleen boete

5 mrt 2020, 17:40

Carlo Ancelotti van Everton hoeft de competitiewedstrijd zondag tegen zijn vroegere club Chelsea in Londen niet vanaf de tribune te bekijken. De Italiaanse trainer is na zijn woedeuitbarsting in de slotfase en na afloop van het duel afgelopen zondag met Manchester United (1-1) slechts bestraft met een boete. Hij moet een bedrag van ruim 9000 euro betalen wegens wangedrag. De Engelse voetbalbond (FA) vond een schorsing, waarvoor Everton vreesde, niet nodig.

Ancelotti wond zich vreselijk op over een ingreep van de VAR in de eindfase van het duel. De videoscheidsrechter keurde een beslissend doelpunt van Everton-speler Dominic Calvert-Lewin af wegens buitenspel van een ploeggenoot, die volgens de VAR in de gewraakte situatie een actieve rol vervulde. Na afloop ging Ancelotti opnieuw verhaal halen bij scheidsrechter Chris Kavanagh, die de boze coach vervolgens wegstuurde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.