Terug

Volg Vandaag Inside

Wöber eerst verhuurd aan Sevilla

Wöber eerst verhuurd aan Sevilla

16 jan 2019, 18:17

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft de transfer van Maximilian Wöber definitief afgerond. De verdediger maakt het seizoen op huurbasis af bij Sevilla. De Spaanse club neemt hem op 1 juli over voor 10,5 miljoen euro. Dat bedrag kan nog oplopen tot 11 miljoen euro.

Ajax en Sevilla bereikten vorige week al in hoofdlijnen akkoord over een transfer van de twintigjarige Oostenrijker. Een definitieve overgang liet op zich wachten omdat beide clubs geen overeenstemming bereikten over de laatste details van de deal. Uiteindelijk is besloten dat Sevilla de linksbenige verdediger nu eerst een half jaar huurt.

Wöber kwam sinds de zomer van 2017 tijdens 39 officiële duels in actie voor Ajax. Hij speelde dit seizoen nog mee in vier groepsduels in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.