Terug

Volg Vandaag Inside

WK-uitblinker Ounahi spreekt zich uit over aanstaand vertrek

WK-uitblinker Ounahi spreekt zich uit over aanstaand vertrek

23 dec 2022, 21:54

Azzedine Ounahi was op het WK in Qatar een van de grootste uitblinkers en kan die prestatie verzilveren met een toptransfer in januari. De Marokkaanse middenvelder van de Franse hekkensluiter Angers bevestigt dat hij in de aankomende transferperiode graag wil vertrekken.

Op de clubwebsite van de Franse club vertelt Ounahi over zijn toekomst. "Ik heb de voorzitter gezegd dat het sportieve project het belangrijkste is", vertelt Marokkaanse spelverdeler. "Ik heb geen favoriete competitie of een ideale bestemming. Ik wil gewoon goed en rustig op zoek naar het juiste sportieve project."

"Ik weet dat ik bij mijn nieuwe club nog stappen in mijn ontwikkeling zal moeten maken", zegt Ounahi. "Als ik het gevoel heb dat er een club is die mij die kans biedt, dan zal ik daarvoor kiezen."

Volgens de laatste geruchten zijn er momenteel drie clubs in de race om Ounahi. Leicester City, Napoli en Olympique Marseille hebben allemaal interesse in de 22-jarige middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.