Terug

Volg Vandaag Inside

Witsel weken uitgeschakeld na val in huis

Witsel weken uitgeschakeld na val in huis

9 dec 2019, 14:20

Voor de Belgische voetballer Axel Witsel van Borussia Dortmund zit de eerste seizoenshelft er al op. Witsel liep door een ongelukje in huis een blessure aan zijn gezicht op, vermoedelijk een breuk. De Belg moest een operatie ondergaan in het ziekenhuis en komt tot de winterstop niet meer in actie. Dortmund maakte niet bekend wat er precies is gebeurd, alleen dat Witsel ten val kwam.

De 30-jarige 'Rode Duivel' is een vaste waarde bij Dortmund, dat in de Duitse competitie op de derde plaats staat. In dertien competitieduels tekende Witsel voor drie doelpunten. In de Champions League deed hij alle groepswedstrijden van begin tot eind mee.

Dortmund speelt dit kalenderjaar nog vier keer. De ploeg van trainer Lucien Favre ontvangt dinsdag Slavia Praag. Dortmund strijdt met Internazionale om de tweede plaats achter FC Barcelona in groep F van de Champions League. In de Bundesliga speelt de ploeg zonder Witsel nog tegen Mainz, RB Leipzig en Hoffenheim.

VIDEO - René grapt: 'Stel je voor dat Jan van trap valt'

René grapt: 'Stel je voor dat Jan van de trap valt'
1:13
René grapt: 'Stel je voor dat Jan van de trap valt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.