Terug

Volg Vandaag Inside

'Withete Ziyech was bereid om zijn eigen deal te bekostigen'

'Withete Ziyech was bereid om zijn eigen deal te bekostigen'

1 feb 2023, 16:10

Hakim Ziyech is woest op de clubleiding van Chelsea na het mislopen van zijn transfer naar Paris Saint-Germain, dat schrijft Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol. Ziyech was zelfs bereid om mee te betalen aan zijn eigen deal.

Ziyech doorstond dinsdag bij de Franse topclub de medische keuring, maar de huurdeal ging niet door omdat administratieve documenten niet op tijd waren ingeleverd. Volgens PSG ligt de fout bij Chelsea, waar kort voor het sluiten van de transfermarkt meerdere fouten zouden zijn gemaakt bij het versturen van de betreffende documenten.

Paris Saint-Germain tekende in eigen land nog een beroep aan bij de Professional Football League (LFP) om de komst van Ziyech alsnog mogelijk te maken. De LFP liet PSG al vrij snel weten dat het beroep is verworpen.

Sky Sports-journalist Solhekol weet dat Ziyech 'witheet' is. De oud-Ajacied kan niet geloven dat de transfer is misgelopen. Ziyech stuurde zelfs nog een bericht naar Chelsea-eigenaar Todd Boehly, waarin hij 'smeekte' om de transfer rond te maken. De Marokkaanse spelmaker was zelfs bereid om de deal deels uit eigen zak te betalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.