Terug

Volg Vandaag Inside

In Wit-Rusland wordt juíst gevoetbald

In Wit-Rusland wordt juíst gevoetbald

19 mrt 2020, 20:32

Terwijl wereldwijd de sport vanwege het coronavirus stilligt is de voetbalcompetitie van Wit-Rusland donderdag gewoon begonnen. Zelfs met publiek, zo liet de voetbalbond van de Baltische staat weten. Op een livestream van het duel tussen Energetik BGU en BATE Borisov was te zien dat enkele honderden fans zich in het stadion hadden verzameld.

Eerder had Vladimir Bazanov, baas van de Wit-Russische voetbalbond, al gezegd dat er in zijn land maar 51 mensen besmet waren met het coronavirus en dat er daarom geen reden was om niet aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen. "Waarom niet? Er is geen noodtoestand in ons land." Publiek toestaan bij wedstrijden was volgens Bazanov geen enkel probleem. "Elders in Europa zijn tal van wedstrijden gespeeld zonder publiek maar buiten de poorten dromden toch honderden fans samen. Dat kun je ze net zo goed binnen laten." Energetik won het duel met 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.