Terug

Volg Vandaag Inside

Wint Ajax de Europa League? 'Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom niet!'

Wint Ajax de Europa League? 'Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom niet!'

15 mrt 2021, 11:44

Als het aan de analisten van Studio Voetbal ligt, maakt Ajax een goede kans om dit jaar de Europa League te winnen. Vorige week versloegen de Amsterdammers Young Boys met 3-0. De return staat aanstaande donderdag op het programma.

'Waarom niet? Ik zou geen reden kunnen bedenken. Ze spelen zonder Haller, zonder Onana, zonder Blind. Niemand is onmisbaar. Ze vangen alles zo makkelijk op. Er komen talenten door als Timber en Rensch. Alle posities zijn dubbel bezet', zo begint Arno Vermeulen. Hij ziet het wel gebeuren.

Ibrahim Afellay is het met Vermeulen eens. 'Ik geef ze zeker een serieuze kans. Ik word hartstikke blij van hoe Ajax ons vertegenwoordigt in Europa. Ze spelen met flair en bravoure. Ze geven ook niks weg. Totale dominantie.'

Pierre van Hooijdonk ziet nog wel wat beren op de weg. 'Je hebt er wel een goede loting voor nodig.' Naast Ajax en Young Boys zitten Dinamo Kiev, Villarreal, AS Roma, Shakhtar Donetsk, Olympiakos, Arsenal, Dinamo Zagreb, Tottenham Hotspur, Manchester United, AC Milan, Slavia Praag, Rangers FC, Granada en Molde FK nog in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.