Terug

Volg Vandaag Inside

Winston Gerschtanowitz mag niet binnenkomen bij Miljoenenjacht-thuiswinnaars: 'Wat is dit allemaal?'

25 mrt 2024, 12:33

Het was voor Winston Gerschtanowitz afgelopen zondag weer een bijzondere uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht. De presentator staat zoals elke week bij iemand thuis voor de deur om de bewoner gelukkig te maken met hetzelfde bedrag dat in de studio is gewonnen, alleen verliep het deze keer anders dan normaal. Zie video hierboven.

Gerschtanowitz stond eerder al eens voor een dichte deur en afgelopen zondagavond werd hij niet eens binnengelaten. De presentator had weer een koffer bij zich om de thuiswinnaar(s) van Miljoenenjacht te verrassen, met deze keer 149.000 euro, maar het winnende stel uit Rotterdam leek niet erg enthousiast toen Winston voor hun deur stond.

"Wat is dit allemaal?", vroeg de man zich af. Niet veel later kwam zijn vrouw erbij die aangaf dat ze niet op televisie wil. "Dan doen we het gewoon hier. Geen probleem", zei Gerschtanowitz, die vervolgens de prijs uitreikte in de gang van de woning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.