Terug

Volg Vandaag Inside

Winnend Chelsea breekt na uur verzet van Aston Villa

Winnend Chelsea breekt na uur verzet van Aston Villa

21 juni 2020, 21:45

Chelsea heeft de vierde plaats van de Premier League verstevigd. Het elftal van trainer Frank Lampard brak na een uur het verzet van het thuisspelende Aston Villa. Twee doelpunten binnen drie minuten volstonden voor een verdiende zege (1-2).

Chelsea was 76 procent van de eerste helft in balbezit maar ging toch met een achterstand rusten. Kortney Hause rondde in de 43e minuut een van de spaarzame aanvallen van Aston Villa af. Invaller Christian Pulisic maakte in de 60e minuut gelijk voor Chelsea en Olivier Giroud tekende twee minuten later voor de 1-2.

Aston Villa blijft de nummer voorlaatst van de Premier League. Anwar El Ghazi werd na 70 minuten gewisseld bij de thuisclub uit Birmingham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.