Terug

Volg Vandaag Inside

'Winnen van Atalanta en we overwinteren in de Champions League'

'Winnen van Atalanta en we overwinteren in de Champions League'

2 dec 2020, 10:56

Perr Schuurs baalde van de uitnederlaag van Ajax tegen Liverpool in de Champions League (1-0). "We hebben best wel wat kansen gehad", treurde hij op een leeg Anfield. "We kwamen hier voor drie punten, dat is niet gelukt."

Ajax verloor omdat doelman André Onana zich volledig verkeek op een voorzet van Neco Williams, waardoor Jones de bal voor het intikken had. "Dat overkomt iedereen wel eens", zei Schuurs voor de camera van SBS6. "Ook onze fantastische keeper."

Schuurs werd de afgelopen dagen in de Engelse pers genoemd als een aanwinst voor Liverpool. Hij was met Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui de beste speler aan de kant van Ajax. "Ik speelde wel een goede wedstrijd", vond ook Schuurs. "Maar daar gaat het nu niet om, we hebben verloren. Ik ben ook pas net basisspeler van Ajax. Ik wil dat blijven en hier wel een paar seizoenen spelen. Het is zonde dat we hebben verloren. Er zat zeker wel een gelijkspel in. Maar we weten ook waar we aan toe zijn. Als we volgende week van Atalanta winnen dan overwinteren alsnog in de Champions League."

Bekijk hier het hele interview met Schuurs na afloop van Liverpool-Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.