Terug

Volg Vandaag Inside

Wim vernietigend over aanvoerderschap Dumfries: 'Geen PSV-speler'

Wim vernietigend over aanvoerderschap Dumfries: 'Geen PSV-speler'

3 dec 2019, 22:38

Wim Kieft snapt niks van de keuze van Mark van Bommel, om Denzel Dumfries aanvoerder van PSV te maken. Dat zei Wim maandag aan tafel bij Veronica Inside.

'Schwaab en Dumfries, die doen enorm z'n best maar dat zijn geen PSV-spelers,' begint Wim zijn verhaal. 'Ook het feit dat die Dumfries dan aanvoerder moet zijn, want er is verder niks, dat kan eigenlijk niet bij een club als PSV.

Wim zag Dumfries bij 'gebrek aan beter' verkozen worden tot aanvoerder. 'Die jongen kan er ook niet zoveel aan doen, maar hij is ook niet het licht toch, na afloop? Als ik die Willem Janssen van FC Utrecht na afloop hoor, daar komen goede teksten uit.'

Volgens Wim moet de verdediger zich vooral focussen op zichzelf: 'Dumfries is gewoon rechtsback en hij moet zn stinkende best doen, en dat doet hij ook. Maar hij wordt nu met iets opgezadeld waar hij helemaal niet klaar voor is.

__Uitzending gemist? Kijk 'm HIER terug! __

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.