Terug

Volg Vandaag Inside

Wim over VI-ruzie: 'Waarschijnlijk slijt het weer en gaat het op de oude toer verder'

Wim over VI-ruzie: 'Waarschijnlijk slijt het weer en gaat het op de oude toer verder'

17 sep 2020, 13:00

Veronica Inside keerde vrijdag weer terug op televisie nadat het vorige seizoen was geëindigd met een hoop opschudding. Wim Kieft is enorm opgelucht dat Veronica Inside weer is begonnen, zo liet hij gisteravond weten aan tafel bij Jinek.

De man van hét doelpunt tegen Ierland in 1988 was bij Jinek om te praten over zijn theatervoorstelling. Uiteraard werd aan Wim ook nog even gevraagd wat hij vond van de fikse ruzie bij VI van afgelopen zomer.

‘Het was allemaal wat te emotioneel. Iedereen riep maar wat hij voelde of vond zonder dat er eigenlijk echt met elkaar werd gesproken. Dus ik had op een gegeven ogenblik wel zoiets van: het wordt wel een beetje penibel. En voor mij was het extra vervelend want ik had net een contract getekend.’

Gelukkig voor Wim ging Veronica Inside door en was hij zelfs tafelgast in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen.

Wim: ‘Het was een beetje moeizaam die eerst uitzending, vond ik. Maar als jij thuis ruzie met je vrouw hebt gehad, dat hakt er ook wel even in.’

Jinek: En hoe is het nu, knuffelen ze elkaar een beetje?

Wim: ‘Nee hoor, er wordt nooit iets doorgesproken, besproken of geëvalueerd. Dus waarschijnlijk slijt het weer en gaat het op de oude toer verder.’

Bekijk hieronder hoe de mannen met hun gebruikelijke frisse tegenzin de draad weer oppakken.

'We gaan verder waar we gebleven waren, Akwasi!'
3:13
'We gaan verder waar we gebleven waren, Akwasi!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.