Terug

Volg Vandaag Inside

Wim over Sutalo: 'Dat kán gewoon niet, het is onvoorstelbaar!'

14 feb 2024, 11:33

Wim Kieft kijkt met grote verbazing naar de prestaties van Josip Sutalo bij Ajax. Dat vertelde hij maandagavond aan tafel bij Veronica Offside.

"Als je zo'n Sutalo ziet... Dat kán gewoon niet, jongens," begon Wim. "Het is toch onvoorstelbaar?! Je denkt: dat zijn versterkingen, het zijn internationals, hoewel ze niet altijd basisspeler zijn geweest. En dan verwacht je daar een beetje leiderschap en persoonlijkheid van. Maar hij zit alleen maar te sukkelen met zichzelf de hele tijd!"

"Is er nou al een opsporingsbevel uitgegaan voor die Mislintat?," haakte Hugo Borst grappend in. "Het zou kunnen zijn dat hij ter goeder trouw is geweest. Ik bedoel: als je mij spelers voor Ajax uit laat zoeken, heb je ook kans dat ik de verkeerde koop. Maar iemand heeft hem gefaciliteerd, de ruimte gegeven om het te doen. En dat zijn eigenlijk de hoofdschuldigen."

Ook Jan Boskamp is niet te spreken over Josip Sutalo, vertelde hij in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside: "Als hij nu de bal heeft, dan zie ik mijn tv trillen! Hij is zo nerveus, dat is onvoorstelbaar. Ik snap er helemaal niks van." Bekijk Koffie met Boskamp in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.