Terug

Volg Vandaag Inside

Wim oordeelt hard over Sutalo: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee!'

7 mei 2024, 09:41

Wim Kieft heeft zich maandagavond bij Veronica Offside opnieuw kritisch uitgelaten over Ajax-verdediger Josip Sutalo: "Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee!"

Wim zag beelden van Sutalo, die in het duel met FC Volendam een grote kans aan Darius Johnson bood, door bij een poging tot uitverdedigen de bal tegen de Volendam-aanvaller aan te schieten. Johnson lobte de bal over Rulli heen, maar raakte uiteindelijk de paal.

"Dit is het hele jaar lang al zo," zei Wim over het slechte ingrijpen van Sutalo. "Dan haal je hem toch gewoon neer of je gooit je lichaam erin? Het is allemaal zo passief en allemaal zo gemakzuchtig. Geen persoonlijkheid centraal in de verdediging."

"Dan kun je zitten zeiken over Henderson, maar die gaat er wel voor," vervolgt Wim. "Hij pakt verantwoordelijkheid, en hij is bij wijze van spreken ook geen Toni Kroos. Maar over Sutalo: je moet blij zijn als hij gaat spelen voor Kroatië, zodat je hem kunt verkopen. Je hebt niks aan zo’n gozer, weg ermee," besloot de analist.

Eerder dit jaar liet Wim zich bij Veronica Offside ook al kritisch uit over Sutalo: "Hij is echt het grootste drama wat Ajax ooit heeft kunnen binnenhalen." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.