Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft ziet foto dochter Johan Derksen: 'Sinds wanneer zie je eruit als een hoer?'

Wim Kieft ziet foto dochter Johan Derksen: 'Sinds wanneer zie je eruit als een hoer?'

7 mrt 2020, 18:13

Marieke Derksen, dochter van Johan, poseerde pas geleden in Veronica Magazine. Samen met Carrie ten Napel, dochter van Evert, en Marije Knevel, dochter van Andries, vertelde de dames hoe het was om de dochter te zijn van een bekende Nederlander.

Naar eigen zeggen is Marieke geen geboren 'glamour poes'. De photoshoot was dan ook een beetje uit haar normale comfortzone. Toen Marieke de foto's te zien kreeg oordeelde ze zelf dat ze naast Carrie en Marije de 'José Hoebee' was van het trio, of 'die derde uit Destiny's Child'.

Ook uit haar directe omgeving kreeg Marieke wisselende reacties. Marieke deelde op Twitter enkele reacties van haar naasten. Vader Johan vond haar dochter een beetje stijfjes ogen op de foto's. Analist Wim Kieft nam geen blad voor de mond en oordeelde: 'sinds wanneer zie je eruit als een hoer, ik heb je nog nooit zo hoerig gezien'. De plaatselijke sigarenboer zag de foto's ook voorbij komen en zei tegen Marieke: 'Wijffie, wat zie je eruit!'

Gelukkig kan Marieke wel lachen om de soms wat harde reacties. Het houdt je met beide benen op de grond, zo zegt ze zelf.

Kieft staat bekend om zijn open- en eerlijkheid. De analist geeft over alles en iedereen zijn ongezouten mening. Ook over het coronavirus heeft Kieft wel iets te vertellen.

Koffie met Kieft: 'Wim over Corona-virus: 'Het beangstigt mij!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.