Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft te gast in eerste Vandaag Inside van het seizoen

Wim Kieft te gast in eerste Vandaag Inside van het seizoen

15 aug 2022, 11:15

Na een welverdiende vakantie zijn Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp maandag weer terug met Vandaag Inside. Het trio wordt tijdens de eerste uitzending van het seizoen vergezeld door Wim Kieft. Politiek verslaggever Merel Ek neemt plaats aan de bar

Johan zei onlangs voor de camera van De Telegraaf uit te kijken naar de start van het nieuwe seizoen. "Het is ook wel nodig, hé? Want het is verschrikkelijk met de Nederlandse tv. Het zijn allemaal herhalingen van herhalingen. Er is niets op de tv wat mijn aandacht trekt. Er komen steeds meer mensen in die talkshows zitten, en ze zeggen steeds minder...", aldus de analist.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.