Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft te gast en facetimen met Jan Boskamp bij Veronica Inside

Wim Kieft te gast en facetimen met Jan Boskamp bij Veronica Inside

6 apr 2020, 19:04

Vanavond zitten de mannen weer in de vaste opstelling (inclusief 1,5 meter afstand) aan tafel. Tafelgast is Wim Kieft, aan het tafeltje zit Chris Woerts om te vertellen over het plan van aanpak van de Eredivisie en we facetimen met Jan Boskamp vanuit België.

Wim Kieft wil zijn zegje doen over de chaos in de Eredivisie. Naar verluidt wordt Wim héél erg moe van het getreuzel van de beleidsbepalers. Ook gaat Wim terug in de tijd en blikt terug op zijn samenwerking met collega-spits Romario bij PSV.

Sportmarketeer en grondlegger van het befaamde online format Doordekken Chris Woerts heeft het laatste nieuws over de afsprakenbreuk tussen Overmars en de andere clubs, met name Feyenoord en AZ. Chris vertelt wat er nu verder gaat gebeuren met de Eredivisie. Wie hebben het voor het zeggen en volgen er sancties vanuit de UEFA?

Ook wandelend voetbal en Tweede Wereldoorlog encyclopedie Jan Boskamp komt aan het woord via Facetime. Jan heeft inmiddels alle documentaires en boeken die er zijn over de Tweede Wereldoorlog gezien en gelezen en weet alle betrokkenen haast bij voor- en achternaam. Toch ziet Jan de muren van zijn huis steeds dichterbij komen. Hij kan niet wachten tot hij weer gewoon naar het voetballen kan kijken.

René las dit weekend een verhaal over viroloog en 'rising star' Ab Osterhaus in de Story en Johan werd gek van de aandachtszieke BN'ers die voor eigen eer en glorie in de weer zijn op tv.

Alle reden om weer te kijken dus, Veronica Inside om 20:30 uur bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.