Terug

Volg Vandaag Inside

Wim over megasalaris Messi: 'Nou en? Hij is de beste die er ooit is geweest'

Wim over megasalaris Messi: 'Nou en? Hij is de beste die er ooit is geweest'

2 feb 2021, 21:25

Wim Kieft heeft in de rubriek Koffie met Kieft van Veronica Inside gereageerd op het megasalaris van Lionel Messi bij FC Barcelona, dat deze week uitlekte: 'Nou en? Dat is vraag en aanbod. Hij is de beste die er ooit is geweest.'

Dit weekend publiceerde de krant El Mundo het contract van Messi, waarin viel te lezen dat de Argentijnse sterspeler de afgelopen vier jaar meer dan 555 miljoen euro ontving.

Wim vraagt zich af: 'Ze zullen er ook wel weer aan terugverdienen, toch? Met het imago wat Messi heeft? Ik neem toch aan dat er een berekening is gemaakt, ooit. En je vergeet even wat ze hebben betaald voor Griezmann, Coutinho en Dembélé. Dan zit je ook alweer op 500 miljoen bijna. Ze hebben een miljard schuld, maar dat zal niet alleen door Messi komen, dat geloof ik niet.'

De analist van Veronica Inside vervolgt: 'Waarom lekt dat nou weer uit nu, hè? Dat is gewoon binnenskamers uitgelekt waarschijnlijk. Maar ik zie hem spelen de laatste weken en hij speelt echt geweldig. Echt geweldig speelt Messi. Als je ziet in de kleine ruimte nog steeds, de snelheid die hij dan heeft. Die is echt niet over, hè. Die Messi gaat er 25 maken als er niets geks gebeurt.'

Bekijk de hele Koffie met Kieft, waarin Wim ook spreekt over PSV-trainer Roger Schmidt, de onrust in De Kuip van de afgelopen week en het succes van VVV-fenomeen Giakoumakis, in de video hieronder!

Wim verbijsterd: 'Hoe kun je in godsnaam van dit Feyenoord ve...
23:16
Wim verbijsterd: 'Hoe kun je in godsnaam van dit Feyenoord ve...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.