Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft: ‘Noa Lang is een exceptioneel talent, waarvan de klasse afdruipt’

Wim Kieft: ‘Noa Lang is een exceptioneel talent, waarvan de klasse afdruipt’

26 jan 2024, 22:10

Wim Kieft is in zijn column voor De Telegraaf lovend over de kwaliteiten van Noa Lang tijdens het bekerduel tussen Feyenoord en PSV.

Volgens Wim waren er tijdens het bekerduel weinig spelers die zich konden onderscheiden. “Dan moet je hopen op een speler met individuele kwaliteiten die het verschil kan maken. De enige die viel te ontdekken, was invaller Noa Lang. Hij was degene die bij het penaltymoment was betrokken na een geweldige actie, die hij op eigen helft inzette. Buiten Eindhoven lijkt Lang niet zo geliefd, hoewel het helemaal niet zo’n vervelend kereltje is.”

“Hij is wel een exceptioneel talent, eentje van de buitencategorie waarvan de klasse afdruipt. Laat iedereen hem koesteren zolang hij op de Nederlandse velden rondloopt, want hij is veel beter dan iemand als Hirving Lozano die het vooral van zijn opportunisme moet hebben.”

Wim is van mening dat Johan Bakayoko evenmin van het niveau Lang is. “Hij is pas 20 jaar, wordt in april 21 jaar en heeft nog een lange weg af te leggen om het niveau van Lang aan te tikken. Je mag wel iets van hem eisen als groot talent en als iemand die bezig is aan zijn tweede seizoen in het eerste van PSV."

"Daartegenover staat dat je weet dat het met ups en downs gaat bij zulke jonge spelers als Bakayoko. Ook nog eens een aanvaller. Hij zit in een mindere periode en dat overkomt hem gewoon. Tot dusver liep het aardig en werd hij bedolven onder de complimenten. Een terugval is niet vreemd en het is aan hem om zich hieruit te knokken. Als je Bakayoko een beetje volgt, gaat dat wel goed komen, want hij lijkt me geen speler die vooral in zichzelf is gaan geloven en daarom een mindere periode kent bij PSV”, besluit de analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.