Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft geeft voorkeur aan 'gewone' vlucht boven privévliegtuig: ‘Ik vlieg altijd zo’

Wim Kieft geeft voorkeur aan 'gewone' vlucht boven privévliegtuig: ‘Ik vlieg altijd zo’

27 okt 2022, 12:01

Wim Kieft is samen met Ronald Koeman, Hans van Breukelen en Jan Wouters te zien in het tweede seizoen van het Videoland-programma Villa Oranje. Voor de reis naar Portugal - waar de opnames plaatsvinden - heeft presentator Frank Evenblij een privévlucht geregeld, maar dat ziet Wim niet zitten.

“Ik ga niet in zo’n klein ding zitten”, zegt de oud-spits. “Ik vind het niet lekker in zo’n klein toestel dat alle kanten opzwaait.” De keuze van Kieft zorgt voor verbazing bij Koeman. “Jij gaat liever met zo’n lijnvlucht, waar je moet wachten?”, vraagt de oefenmeester zich af. 

Wim kan wel lachen om de opmerking van de toekomstig bondscoach. “Die Koeman zegt van ‘je gaat niet tussen 150 mensen zitten’ maar dat is over het algemeen wel normaal als je in een vliegtuig stapt. Dat je niet met z’n vieren zit.” 

De analist laat het privévliegtuig links liggen, en stapt met Evenblij op een lijnvlucht naar Portugal. “Ik vlieg altijd zo, dus ik ben wel wat gewend."

Bekijk hier het fragment uit Villa Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.