Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft en Sam Hagens vanavond te gast bij Veronica Inside

Wim Kieft en Sam Hagens vanavond te gast bij Veronica Inside

13 dec 2021, 16:05

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Wim Kieft zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. 

De mannen zullen zonder twijfel uitgebreid terugblikken naar de historische wereldtitel van Max Verstappen. Bijna 5 miljoen Nederlanders hebben zondagmiddag naar de F1-race in Abu Dhabi gekeken. Verstappen werd als eerste Nederlander ooit wereldkampioen Formule 1.

De Eredivisie heeft na afgelopen weekend met PSV een nieuwe koploper. Het elftal van trainer Roger Schmidt maakte in de uitwedstrijd bij NEC geen beste indruk, maar won dankzij late doelpunten van Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius wel: 1-2. PSV profiteerde daarmee optimaal van het puntenverlies van Ajax (1-2 tegen AZ) en Feyenoord (1-1 bij FC Groningen).

Verder is de loting vandaag bekendgemaakt voor de achtste finales van de Champions League en de tussenrondes van de Europa League en Conference League. Ook zit Sam Hagens vanavond weer aan het kleine tafeltje om vooruit te blikken op de hoogstwaarschijnlijke verlenging van de avondlockdown en het eventueel vervroegen van de kerstvakantie.

Kortom, genoeg om te bespreken. Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.