Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft en Martijn Krabbendam maandag te gast bij Veronica Inside

Wim Kieft en Martijn Krabbendam maandag te gast bij Veronica Inside

4 okt 2021, 16:01

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Wim Kieft zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. 

Naast het viertal is ook Martijn Krabbendam van de partij. De Feyenoord -en Oranje-watcher van Voetbal International reist af naar de studio met het laatste nieuws uit Zeist en Rotterdam. 

En er gebeurde weer genoeg het afgelopen weekend. Feyenoord verloor van Vitesse, Ajax ging onderuit tegen FC Utrecht, PSV was met 2-1 te sterk voor Sparta, het sterrenensemble van PSG leed een pijnlijke nederlaag bij Stade Rennes en ook het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman wist niet te winnen van Atlético Madrid. 

Dat en nog veel meer, om 20:30 uur bij Veronica! 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.