Terug

Volg Vandaag Inside

Wim analyseert Polen - Nederland: ’Hij speelde écht dramatisch slecht’

Wim analyseert Polen - Nederland: ’Hij speelde écht dramatisch slecht’

19 nov 2020, 21:04

Wim analyseert in de nieuwste editie van de online rubriek Koffie met Kieft van Veronica Inside onder meer het Nations League-duel van Oranje tegen Polen.

Wim vond Oranje-middenvelder Davy Klaassen niet goed spelen woensdagavond tegen Polen: ’Hij speelde de eerste helft écht dramatisch slecht.’ Volgens Wim mag de 27-jarige Ajacied zich bij de 1-0 nooit zo laten wegzetten. 'Hij is de bewaker van het huis?' doelt Wim op een eerdere uitspraak van bondscoach Frank de Boer over Davy Klaassen. 'Ik geloof wel dat hij de bewaker van het huis is, maar gisteren leverde hij echt elke bal in. De tweede helft werd hij wel wat beter.'

Volgens Wim is het slechte spel van Klaassen tegen Polen in ieder geval niet te wijten aan het overvolle programma. 'Je krijgt nu ook elke keer dat geleuter over dat er teveel gespeeld wordt, maar ik denk dat dat allemaal wel meevalt. Want als je gewoon speelt, hoef je ook niet te trainen.' Volgens Wim moet een voetballer het gewoon aankunnen om drie keer per week te spelen en mag dat geen reden zijn voor blessures. 'Je moet nu niet bij elke blessure gaan roepen dat het komt door het overvolle programma.'

Bekijk hieronder de nieuwste editie van Koffie met Kieft.

Koffie met Kieft: ‘Dat is de grootste gek die ik heb meegemaa...
16:17
Koffie met Kieft: ‘Dat is de grootste gek die ik heb meegemaa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.