Terug

Volg Vandaag Inside

Willy van de Kerkhof voorspelt: ‘PSV wordt dit seizoen gewoon nog kampioen’

Willy van de Kerkhof voorspelt: ‘PSV wordt dit seizoen gewoon nog kampioen’

19 jan 2020, 12:31

Willy van de Kerkhof denkt dat PSV dit seizoen nog kampioen wordt, vertelt hij in het radioprogramma Brabantse Nachten Zijn Lang van Omroep Brabant. Ondanks de huidige achterstand van 10 punten op koploper Ajax is Willy van de Kerkhof vol vertrouwen: 'Ik denk echt dat het nog gaat lukken.'

'Er zijn wel vaker grote achterstanden dichtgelopen. Tien punten is veel, maar je weet het nooit. Ik denk echt dat het nog gaat lukken.' Broer René is minder positief: 'Ik denk dat PSV nog moet vrezen voor de play-offs als het zo doorgaat. Nee, ik zie PSV zeker geen kampioen worden. Te veel spelers hebben het niveau niet. Feyenoord zit er nog dichtbij en zal PSV nog kunnen bedreigen. Willem II doet het onder Adrie Koster ook erg goed.'

PSV neemt het vandaag om 12:15 uur op tegen VVV in Venlo.

Hans overtuigd: ‘Ajax is afgelopen weekend kampioen geworden, AZ tweede’

Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'
0:55
Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.