Terug

Volg Vandaag Inside

Willy en René van de Kerkhof zien PSV’er graag vertrekken: ‘Kunstgebit mee en wegwezen!’

29 apr 2024, 17:18

Willy en René zijn laaiend enthousiast over het officieuze kampioenschap van PSV na de winst op Heerenveen (0-8), maar zien een speler het liefste zo snel mogelijk vertrekken uit Eindhoven.

"Dat is toch een drama of niet dan?", begint Willy in De Willy & René PSV-podcast van Omroep Brabant over de van Southampton gehuurde Armel Bella-Kotchap. Hij kwam mede door problemen aan zijn gebit nog amper in actie voor PSV. "Twee wedstrijden gespeeld en zijn kunstgebit laten nakijken. En hij heeft miljoenen gekost. Kunstgebit meenemen en wegwezen!"

René is het helemaal met zijn tweelingbroer eens. "Laat hem er maar een paar gouden tanden inzetten en ergens anders gaan voetballen. Zijn wij er ook weer vanaf en klaar.”

Naast Bella-Kotchap ziet René, Joey Veerman en Johan Bakayoko deze zomer ook vertrekken uit Eindhoven. “Dat zijn de twee spelers die helaas vertrekken, daar ben ik van overtuigd. Het is misschien een aderlating, maar we hebben er nog wel een paar klaarstaan die het over kunnen nemen. We hebben nog Ismael Saibari en Malik Tillman die dat kunnen", besluit het clubicoon.

Wesley Sneijder verklaarde eind vorig jaar in Veronica Offside het succes van PSV: "Die twee maken het verschil". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.