Terug

Volg Vandaag Inside

Willems wil blijven bij Newcastle United

Willems wil blijven bij Newcastle United

25 apr 2020, 19:48

Jetro Willems heeft op Twitter laten weten graag te tekenen voor Newcastle United. De linksback speelde dit seizoen op huurbasis voor 'The Magpies' en staat nog onder contract bij Bundeliga-club Eintracht Frankfurt.

De 26-jarige vleugelverdediger speelde tot zijn ernstige knieblessure in januari een zeer verdienstelijk seizoen en leek zich behoorlijk op zijn plek te voelen in de Premier League. Willems scoorde twee keer en was ook twee keer aangever in negentien wedstrijden voor Newcastle. De 22-voudig international scoorde zelfs een prachtig doelpunt tegen koploper Liverpool.

Ook onder de fans is Jetro geliefd. Op een vragenrondje van fans zegt Willems dat het niet de vraag is of hij terug wil komen bij Newcastle, maar meer of de club dat ziet zitten. Willems is duidelijk en laat aan een fan weten dat hij wil tekenen bij Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.