Terug

Volg Vandaag Inside

Puntenverlies City, Liverpool kan voorsprong vergroten tot 11 punten

Puntenverlies City, Liverpool kan voorsprong vergroten tot 11 punten

30 nov 2019, 16:31

Manchester City dreigt nog verder achterop te raken in de race om de titel van de Premier League. De kampioen kwam in de uitwedstrijd tegen Newcastle United niet verder dan een gelijkspel: 2-2.

City, de nummer drie van de ranglijst, heeft nu een achterstand van acht punten op Liverpool. De koploper kan zaterdagmiddag verder afstand nemen tijdens de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Raheem Sterling bracht City voor het eerst op voorsprong (0-1). Jetro Willems maakte gelijk (1-1). De Rotterdammer vierde zijn tweede competitietreffer. De 22-voudig international was eerder in het seizoen ook trefzeker tegen Liverpool. Willems speelde drie jaar geleden zijn laatste interland voor het Nederlands elftal.

Kevin De Bruyne leek City in de 82e minuut met een verwoestend schot de winst te bezorgen, maar Jonjo Shelvey maakte zes minuten later nog gelijk.

René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'
3:53
René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.