Terug

Volg Vandaag Inside

Willem Vissers reageert op de uitspraken van Johan

Willem Vissers reageert op de uitspraken van Johan

22 apr 2020, 00:17

Zondag schreef journalist Willem Vissers in De Volkskrant een open brief aan Premier Rutte. Hij pleitte hierin voor het hervatten van trainingen van topsporters. Johan reageerde in de uitzending op zijn column en noemde Vissers een 'idioot' die 'klinklare onzin' schrijft. Vissers haalt nu zijn gram op Twitter.

Gisteravond reageerde Vissers al op Twitter op de uitspraken van Johan. 'Inhoudelijk heeft hij mijn column niet goed gelezen', verdedigde Vissers zichzelf.

Inmiddels heeft de KNVB door de maatregelen van het kabinet laten weten dat het einde seizoen is voor het betaalde voetbal in Nederland, maar dat er na 28 april versoepelde maatregelen zijn met betrekking tot trainingen in de sportwereld. Daarmee beweert de journalist van De Volkskrant dat hij gelijk heeft gekregen met de verzoeken die hij deed in zijn column van afgelopen zondag. Hierin stelde hij voor om de accommodaties te heropenen voor topsporters en bovendien de kinderen weer naar hun sportclubs te laten gaan.

'Johan Derksen noemde mij in zijn voetbalshow een 'lulkoek' en 'klinkklare onzin' uitkramende 'idioot'. Mijn twee verzoeken in een column (open accommodaties voor toppers, kinderen naar de sportclub) zijn ingewilligd. Ik zeg: lang leve de idioten van deze wereld', laat Vissers weten.

Bekijk hieronder het fragment waarin Johan zijn mening geeft over de column.

Johan kraakt column Willem Vissers: 'Klinkklare onzin!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.